DIVINO TASTE 2019 - ВИНОТО СРЕЩА БИЗНЕСА

Организатори са DiVino, Българска асоциация на винените професионалисти и Институт за изследване на вино, спиртни напитки и етерични масла.

На 22-24 ноември 2019г, в Интер Експо Център София, в зали 5 и 6 ще се проведе 9-ото издание на най-големият форум на българското вино.

DiVino.Taste е изложение на българските винопроизводители с дегустация на качествените български вина. Може да се възползвате от богата програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации. 

DiVino.Taste е професионална платформа за директен контакт между българските винопроизводители и ресторантьори, дистрибутори и крайни клиенти.

В първият ден от DiVino.Taste и в рамките на форума, ще се проведе първата конференция Българското вино в ХХI век. Организатори са DiVinoБългарска асоциация на винените професионалисти и Институт за изследване на вино, спиртни напитки и етерични масла.

Конференцията ще обхване всички аспекти в бранша: от производството и законодателството през маркетинга до външната и вътрешната търговия.
Конференцията ще търси общо съгласие, без да промотира дейността на отделни структури, включени или не като организатори. Конференцията ще държи на равнопоставеност на всички участници, така че да им даде възможност да представят своите приоритети, както и да получат реална представа за позицията на всеки един професионално зает в бранша.

Изложението ще събере 85 от най-добрите български производители, които ще представят вината си пред взискателната публика на DiVino.Taste. Всеки производител има право да участва най-много със 7 вина, които ще бъдат представени от собствениците или винарите, които са направили виното. Всеки посетител ще има пряк контакт с хората, които стоят зад всяка една от участващите български изби и ще може да опита и да се запознае с концепцията и философията им за вината. Повече от 500 от най-добрите български вина ще са на разположение на посетителите и ще може да бъдат дегустирани без ограничение. Входът до изложението е с билети, а закупилите билет поне за един от майсторските класове, имат достъп и до изложението за трите дни.

Майсторските класове  ще обогатят знанията ви за виното, ще ви срещнат с най-добрите български винени експерти, а чуждестранните гости са на изключително ниво. Майсторските класове са предназначени за средно напреднали до напреднали винени любители и професионалисти.

За изминалите 8 години участниците в майсторските класове и лекциите се срещаха с най-добрите български винени експерти, както и с интересни чуждестранни лектори на изключително високо ниво, сред които световноизвестни винени личности като Анджело Гайа, Даниеле Чернили, Том Стивънсън, Каролайн Гилби.

В зала 5 на Интер Експо Център 85 български изби ще представят на едно място най-добрите си вина, а посетителите ще могат да ги дегустират. Зала 6 на Интер Експо Център ще бъде превърната в GOOD MOOD ZONE или както е мотото на форума – тук виното среща бизнеса. В нея ще можете да се насладите на щандове с различни деликатеси, качествени занаятчийски продукти, печива, зехтини, вода, кафе, винени аксесоари, информационни пунктове на партньорите и организаторите. Ще може да ползвате и пространство мебели за разговори и почивка. Тук ще са разположение и залите за майсторските класове и лекциите.

Достъпът до зала 6 е срещу закупен билет за изложението или за майсторски клас или лекция.

 

Подробна информация може да откриете ТУК.

Източници: www.taste.divino.bg ; www.divino.bg

Дата на публикуване: